-
-
Yhteystiedot | Palaute
-
-
-
etusivu/hemsida/frontpage -
-
-
Ohjelmakalenteri >>
Osta liput netistä >>

TAIDE PUKEE KAIKKIA!

-
-
Liput
Lipunmyynti Lippupisteen toimipaikoissa
www.lippu.fi

Lipunmyynti Helsingin juhlaviikkojen tapahtumiin alkoi ohjelmanjulkistuksen yhteydessä 4.4.2006.

Puhelinvaraukset
Lippupiste, puh. 0600 900 900 (1,25 €/min + pvm)

Puhelinvaraukset Lippupisteestä joka päivä klo 7-22. Liput on lunastettava 10 päivää varauksesta, kuitenkin viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä. Liput voi lunastaa mistä tahansa Lippupisteen myyntipisteestä. Ne voidaan Suomessa toimittaa myös postitse (4,5 €/tilaus) tai luottokorttiveloituksena (7 €/toimitus Suomeen, 8,5 €/toimitus ulkomaille).

Encore!-sarjan liput Lippupalvelusta, puh. 0600 10 800 (1,30 €/min + pvm) tai 0600 10 020 (4,93 € puhelu + pvm) joka päivä klo 8-20.

Lipunmyynti internetissä
Liput voi ostaa myös Lippupisteen nettikaupasta. Internet-kaupasta voit tilata pääsylippuja ja maksaa ne verkkopankkipalvelussa tai luottokortilla.

Useimpiin tilaisuuksiin voi netistä ostaa viivakoodilipun, joka tulostetaan itse (toimitusmaksu 1 €/lippu). Netistä ostetut liput voidaan toimittaa myös postitse.

Internet-lipunmyynti toimii Nordean, Sammon ja Osuuspankin verkkopankkipalveluissa. Netistä voi ostaa myös luottokortilla (VISA, VISA Electron, Mastercard ja Eurocard). Verified by Visa -palvelu mahdollistaa maksamisen myös Visa Electron -kortilla.

Lue lisää Lippupisteen nettikaupasta.

Encore!-sarjan liput Lippupalvelusta www.lippupalvelu.fi

Ryhmäalennus
Vähintään 15 hengen ryhmä -10 %

Opiskelijat, varus- ja siviilipalvelusmiehet sekä alle 18-vuotiaat
Edullisin ilmoitettu hintaluokka. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu määrä osaan katsomoa. Alennukseen oikeuttava kortti on esitettävä lippuja lunastettaessa.

Eläkeläiset
Kahden euron alennus normaalihintaisesta lipusta klassisen musiikin konsertteihin sekä tanssi-, teatteri ja sirkusesityksiin.

5 lippua - 10%
Ostaessasi Lippupisteestä samalla kertaa lipun 5 eri tilaisuuteen, saat 10 % alennuksen normaalihinnasta.

Itämerilippu = normaalihintainen lippu + 2 euroa
Juhlaviikkojen tapahtumiin on myynnissä erityinen Itämerilippu. Maksamalla normaalihinnan lisäksi 2 euroa osallistut WWF:n Itämerityöhön.

Lahjakortit
Lippupisteessä on myynnissä myös 10-80 euron arvoisia lahjakortteja Juhlaviikoille.

Lippuja Juhlaviikkojen tapahtumiin myyvät Lippupisteen toimipaikat kautta maan. Espoo: Stockmann Tapiola, Espoon kulttuurikeskus, Leppävaaran YPP Helsinki: Savoy-teatteri, Stockmann keskusta ja Itäkeskus, LippuRex Lasipalatsi, Luckan (1.5. alkaen), Menolippu, Kontupiste, Malmitalo, Vuotalo, Kanneltalo, Stoa Hyvinkää Setele, Prisma-keskus Hämeenlinna: Palvelupiste Kastelli Jyväskylä: Sokos, Nikolainkulma Kajaani: Kajaani Info Kankaanpää: Kaupungin asiakaspalvelupiste Kirkkonummi: Luckan Kokkola: Matkailutoimisto Kotka: Matkailupalvelu Kouvola: Kouvola-neuvonta ja Matkailutoimisto Kuopio: Sokos Kuopio Lahti: Sokos, Lahti Travel Lappeenranta: Matkailutoimisto Nokia: Citymarket, Vuokon Soppi Oulu: Stockmann Pirkkala: Citymarket Pori: Sokos Porvoo: Grand Rauma: Prisma Rovaniemi: Osviitta Savonlinna: Matkailupalvelu Tampere: Stockmann, Sokos. Citymarket Lielahti ja Turtola Turku: Stockmann, Sokos Wiklund Vantaa: Stockmann Jumbo

www.lippu.fi

-

Liity nettipostiin! Saat festivaaliuutiset sähköpostiisi.Juhlaviikkotietoa ilmaiseksi kännykkään - ryhdy sisäpiiriläiseksi!

-