-
-
Yhteystiedot | Palaute
-
-
-
etusivu/hemsida/frontpage -
-
-
Ohjelmakalenteri >>
Osta liput netistä >>

TAIDE PUKEE KAIKKIA!

-
-
FAQ

Milloin Helsingin juhlaviikot järjestetään?

Helsingin juhlaviikot järjestetään 18.8.-3.9.2006. Taiteiden yötä vietetään torstaina 24.8.

Mistä saa pääsylippuja Juhlaviikkojen tapahtumiin?

Lipunmyynti Juhlaviikkojen tapahtumiin alkoi Lippupisteen toimipaikoissa ohjelmanjulkistuksen yhteydessä 4.4.2006.

Puhelinvarauksia voi tehdä seitsemänä päivänä viikossa klo 7–22 numerosta 0600 900 900 (1,25 € /min. + pvm). Liput voi lunastaa mistä tahansa Lippupisteen toimipaikasta. Tapahtumapaikoilla lipunmyynti aukeaa tuntia ennen tapahtumaa.

Festivaalitoimiston puhelinnumerosta ei voi varata lippuja.

Voinko ostaa lippuja netistä?

Lippuja voi ostaa Lippupisteen internet-lippukaupasta www.lippu.fi
Nettisivujemme ohjelmakalenterissa on kunkin tapahtuman kohdalla linkki lippukauppaan. Internet-kaupasta voi tilata pääsylippuja ja maksaa ne verkkopankkipalvelussa, minkä jälkeen ns. e-liput toimitetaan postitse. Toimitusmaksu on 4,5 e/tilaus.


Voinko ostaa opiskelijalipun nettikaupasta?

Myös opiskelijahintaisia liput voi ostaa nettikaupasta. Opiskelijakortti on varauduttava esittämään myös tapahtumapaikalla vahtimestarille.

Nettiostamisesta kerrotaan lisää Lippupisteen sivuilla.

Voiko Juhlaviikoille päästä kesätöihin?

Kauden 2006 eli tulevan kesän työ- ja harjoittelupaikat on täytetty.

Missä on Huvila-teltta ja miten sinne pääsee?

Huvila kohoaa Tokoinrantaan, Helsingin Kaupunginteatterin kohdalle elokuun puolivälissä. Huvilalle pääsee kätevimmin jäämällä julkisista kulkuvälineistä pois Hakaniemen torilla ja suuntaamalla Ympyrätalon ohi kohti Kaupunginteatteria ja Linnunlaulua.

Onko Huvilassa vaatesäilytystä? 

Teltassa ei ole naulakoita tai muuta vaatesäilytystilaa. Loppukesän illat saattavat olla koleita, joten suosittelemme pukeutumaan lämpimästi Huvila-teltan konsertteihin.

Voinko tuoda Huvilan konserttiin alaikäisen sisarukseni? 

Huvila-teltta on anniskelualuetta, joten sinne on 18 vuoden ikäraja. Nuoremmat pääsevät sisään huoltajansa seurassa. Poikkeuksena on Perhepäivä, joka on ikärajaton.

Teltan ravintolassa on päivittäin vaihtuva menu sekä A-oikeudet.

Onko Juhlaviikoilla ruokamyyntiä?

Helsingin juhlaviikot ei järjestä tapahtumissaan ruokamyyntiä. Joissain tapahtumapaikoissa, esim. Finlandia-talolla tai Huvila-teltassa väliaikatarjoilusta huolehtii kunkin paikan ravintola.

Ulkomyyntilupien myöntämisestä kaduille vastaa Helsingin kaupungin kiinteistövirasto. Taiteiden yön ajaksi ulkomyyntilupia ei myönnetä.

 

 

 


  

 -

Liity nettipostiin! Saat festivaaliuutiset sähköpostiisi.Juhlaviikkotietoa ilmaiseksi kännykkään - ryhdy sisäpiiriläiseksi!

-